scrollscroll

Fuego a mărturisit că, în ciuda sucesului de care se bucură, nu se consideră deloc vedetă.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este unul dintre artiștii care au reușit să ajungă la inimile spectatorilor, care abia așteaptă să-l vadă în concerte.

În ciuda faimei pe care o are, Fuego a mărturisit, într-o postare pe care a făcut-o în mediul virtual, că nu se consideră vedetă și nici nu rezonează cu acest termen. Artistul a afirmat chiar că uneori și-ar dori să treacă neobservat.

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple. Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat!

Vedetismul nu ține neapărat de statut, ci de educație! Nimic nu ne dă dreptul de a fi altfel față de cei din jur, chiar dacă noi avem o profesie expusă! Și credeți-mă, cu toți brazii pe care-i împodobesc iarna, cu toată popularitatea din anii aceștia, aproape 25, eu sunt veșnicul puștan din Turda, cu accent ardelenesc, care face artă din pasiune și căruia îi place sa dăruiască fericire celor din jur!”, a precizat Fuego.

Fuego, în vârstă de 41 de ani, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. Este unul dintre susținătorii muzicii ușoare românești. Spectacolele sale se bucură de mare succes la public. Pasionat de artă, Fuego este și un talentat pictor.