scrollscroll

2 Decembrie 2022 ora 19:00
Sala Palatului Bucuresti

Artistul complex și iubit de toți românii, cel care are o carieră de 30 de ani, cu succese multiple, fiind și moderator tv, actor, om de radio, pictor, editorialist, mai nou lansând și o carte, Paul Surugiu-Fuego, invită românii la evenimentul anului, concertul extraordinar ”Drag de România noastră!”, care va avea loc pe data de 2 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19.00.

Paul Surugiu-Fuego va face un show spectaculos, la care muncește de ceva vreme. Alături de el va fi celebra Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, instrumentiști virtuoși, care vor face spectacol și vor dovedi că sunt un întreg artistic, capabil de a realiza unul dintre cele mai complexe concerte realizate vreodată. Deși nu mai era nevoie, iată că Paul Surugiu-Fuego va demonstra din nou că este artistul capabil de a cânta toate genurile muzicale, cu ușurință. Cântă pop, muzică ușoară, colinde, latino, romanțe și desigur, folclor. Iar acum va surprinde, într-un maraton live, de peste 3 ore, dedicat României mari, că poate, cu o lejeritate nemaivăzută, să cânte folclor din toate zonele țării, realizând o călătorie muzicală din Maramureș în Ardeal, din Bucovina în Dobrogea, din Oltenia în Basarabia, Banat, Moldova sau Muntenia.

Concertul va avea numeroase surprize, momente emoționante, omagii, joc, veselie și multă bună dispoziție, arătând cumva că România este de-o complexitate unică în plan artistic, una de care trebuie să ne fie drag și pe care e musai să o cunoaștem la justa valoare. Se va cânta cu foc, se va dansa, se va crea o stare din care cu greu oamenii vor reuși să iasă, tocmai pentru că Paul Surugiu îi va purta în istoriile neamului, prin costume de colecție și un repertoriu pe măsură.

Invitații speciali ai lui Paul Surugiu sunt legende ale muzicii autentice românești, artiști de renume, alături de care va face show, va cânta în duet și va purta publicul într-o poveste autohtonă. Invitații sunt Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negrean Brudașcu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu și din Basarabia, Maria Iliuț și Ansamblul ”Crenguță de Iederă”.

Alături de artiști, reprezentând zona Dobrogei, vor fi membri Ansamblului Profesionist ”Baladele Deltei” din Tulcea, coregraf Ștefan Coman. Vor exista și multe alte surprize, elemente de show, un spectacol vizual și auditiv la cel mai înalt nivel, pentru a celebra România, artiștii și muzica ei, la cel mai înalt nivel!

Parteneri media ai acestui concert sunt TVR 2 și România TV! Nu ratați, așadar, un show de zile mari!

”Am drag de România noastră! Am drag de frumos, de muzica autentică, de spectacolul variat pe care poate crea autenticitatea neamului nostru! Și voi aduce toate astea la scenă, într-un show care va fi grandios și care va rămâne pentru cândva, mai ales că-mi sunt alături câteva dintre legendele acestui neam și una dintre cele mai speciale orchestre, Orchestra Fraților Advahov! Garantez un regal, garantez energie pozitivă, garantez ceva grandios, păcat de ratat!” (Paul Surugiu-Fuego)

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00.

SITE OFICIAL – https://paulsurugiu-fuego.ro/

SITE DE ARTĂ – https://artbyfuego.ro/

INSTAGRAM OFICIAL – https://www.instagram.com/paulsurugiufuego/

FACEBOOK OFICIAL – https://www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial/

YOUTUBE OFICIAL – https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig/featured?view_as=subscriber

DRAG DE ROMANIA MEA – https://www.facebook.com/dragderomaniamea/

ART BY FUEGO – https://www.facebook.com/artbyfuego/

FAMILIA FAVORIT – https://www.facebook.com/familiafavorit/