scrollscroll

Face Fuego ce face si surprinde din nou. Paul Surugiu, pe numele sau real, a concertat luni seara, intr-un spectacol ce a durat trei ore, la Nationalul bucurestean.

Nu mica le-a fost surprinderea tuturor cand, pe langa piesele celebre ale romanilor, marile slagare din trecut, au ascultat si doua super duete avute de Fuego – unul cu Aurelian Andreescu si altul cu Mihaela Runceanu, omagiind astfel si compozitorii Jolt Kerestely si Marcel Dragomir. Sala s-a ridicat in picioare dupa ce pe ecran a aparut imaginea lui Aurelian Andreescu cantand, in aceeasi tonalitate, la unison cu Fuego.

La finalul momentului, din loja, Jolt Kerestely, compozitorul piesei, profund emotionat, i-a multumit lui Paul Surugiu pentru aceasta initiativa, iar Octavian Ursulescu a declarat ca aceasta e cea mai buna versiune a piesei dupa original. Fuego a adus reverente mai multor compozitori romani, de la Horia Moculescu la Marcel Dragomir, pana la Dumitru Lupu, George Grigoriu, Radu Serban, Florin Bogardo sau Marius Teicu, mari creatori de muzica, aratand oamenilor ca genul acesta e cat se poate de actual si ca muzica usoara romaneasca nu s-a pierdut.

Alaturi de Fuego, cu momente unice, la Teatrul National, au mai fost Stela Enache si Marina Florea, iar invitatii speciali au fost George Nicolescu, artistul orb care canta „Eternitate” si care a realizat un duet de exceptie, pe melodia „Ruga pentru parinti”, cu Fuego, dar si actorul Dorel Visan, care a recitat in tandem cu Paul Surugiu un poem dedicat actorilor romani disparuti. In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Fuego a spus ca cea mai mare fericire a sa este aceea ca poate da nastere emotiilor si ca acest proiect ii este cel mai drag dintre toate.

“Sunt onorat ca am putut aduce imaginea lui Aurelian Andreescu si a Mihaelei Runceanu mai aproape de oameni. Nu vreu nici un fel de lauda cu acest spectacol! E felul meu de a multumi pentru ce sunt, aceasta fiind muzica copilariei mele! Si cred din tot sufletul ca nu va disparea genul, atat timp cat oamenii sunt nostalgici si cred in puterea unui mesaj puternic si a unor note spectaculoase! Iubiti muzica usoara romaneasca, de ieri pana azi!”, spune Paul Surugiu-Fuego.