scrollscroll

Știm deja că în România muzica nu mai vinde, că oamenii prefere să pirateze piesele artiștilor preferați, decât să le cumpere cd-ul, munca efectivă. În această nebuloasă, iată că Fuego surprinde din nou, el fiind unul dintre cei care mai au curaj să scoată materiale discografice întregi, chiar câte două pe an. În cadrul turneului său de colinde din decembrie, jucat sold-out peste tot în țară, cu aproape 20.000 de români, la ultimul concert, la Constanța, Paul Surugiu a avut parte de o surpriză.

Cei de la casa sa de discuri, Euromusic Cluj-Napoca, au complotat cu marele critic de artă Doina Păuleanu, iar aceasta a urcat pe scenă pentru a înmâna lui Fuego, Discul de aur pentru vânzarile impresionante ale albumului „CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC”, album de colinde lansat în urmă cu doi ani, care s-a bucurat de mare succes, vânzând o mulțime de unități. Iată ce ne-a declarat Fuego, emoționat, la primirea acestui disc, care se adaugă celor cinci de aur și două de platină din palmaresul lui din cei 20 de ani de carieră:

“Firește că e o surpriză, în țara în care nimeni nu mai reușește să scoată cd=uri! Sunt onorat să aud că muzica mea ajunge în casele oamenilor și că pe undeva, reprezeint o parte din sufletul lor! E poate cea mai mare răsplată a mea! Mi-am permis luxul de a cânta ce-mi place, fără să mai intru în trenduri. Am fost în topuri, am scos hituri. Acum am trecut la capitolul șlagăre.
Și uite-așa, fără vreo piesă în heavy rotation, sunt pe buzele tuturor, pregătind noi surprize admiratorilor mei, lansând an de an câte un album ce se bucură de succes.Vă mulțumesc și vouă, prietenilor de la Libertatea, pentru că mereu promovați muzica mea!”
PAUL SURUGIU