scrollscroll

Vineri seara, Fuego a celebrat cei 25 de ani de carieră printr-un show unic, inedit, pe scena Sălii Palatului din București. Show-ul de trei ore a fost unul pe măsura evenimentului, plin de culoare, de energie, cu un Fuego dinamic, altfel parcă de felul în care e cunoscut. A cântat, alături de Orchestra Fraților Advahov și de Angry Band, atât șlagărele sale, cât și folclor, fiind mai ceva ca o baterie plină de forță, de bucurie artistică, împărtășind cu publicul său, emoție, fericire și parte din tot ce înseamnă el. Trăirile sunt greu de descris, asta pentru că spectacolul care a durat peste trei ore a avut mai multe tablouri, muzică populară, muzică ușoară, cântece de altădată, refrene iubite, omagii aduse marilor actori, muzică patriotică și alte suprize.

Alături de Paul Surugiu, pe scenă, au urcat peste 80 de persoane, de la cele trei trupe de dans, până la instrumentiști, dar și prietenii colegi și artiști – Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Nicolae și Isidor Glib, Surorile Osoianu și maestrul Ion Dichiseanu.

Cumva, a fost o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu stil de muzică deloc comercial. Sala a fost sold out cu o lună și jumătate înainte, Paul anunțând deja următorul concert, pe 22 martie, tot la Sala Palatului. Selecțiuni din acest concert veți putea vedea pe 1 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, la fel cum și azi vedeți, tot de la 15.00, la TVR 2, o gală de folclor!

Cristina Negru

sursa: www.buzau.net