scrollscroll

Fuego a fost mereu un artist suprinzător, reuşind, în cei peste 20 de ani de carieră, să se reinventeze de mai multe ori, să cânte mai multe genuri muzicale şi să uimească publicul cu multiplele sale faţete artistice.

Iată că ultimul său proiect reuşeşte să surprindă din nou, relansând revista muzicală piteşteană, la Teatrul Alexandru Davila, cu o super producţie, a cărui regie o şi semnează – GRAMOFONUL CU AMINTIRI – o incursiune în marile succese ale muzicii uşoare româneşti. Spectacolul se vrea a fi un omagiu adus marilor compozitori, de ieri până azi, şi genului care a dat mari capodopere şi care are în continuare numeroşi fani.

Piese celebre, reinterpretate, aplaudate de către public au răsunat la premiera acestui spectacol, ce a avut loc pe 19 octombrie 2017, la Piteşti. Un succes de casă răsunător, concertul fiind sold-out cu două săptămâni înainte. Paul Surugiu a invitat alături de el pe scenă 30 de artişti, colegii săi de Secţia de Revistă – Marius Bălan, Cristina Neacşu şi Cristi Lincan, orchestră de 12 intrumentişti şi un minunat balet.

Din distribuţie fac parte şi marile artiste ale românilor, simboluri ale scenei – STELA ENACHE şi MARINA FLOREA. Următoarea reprezentaţie va fi pe data de 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Piteşti.
“E nevoie de melodie, de muzicalitate, de bucuria de a ne aduce aminte de marile succese. Nu cred că există cineva în România să nu cunoască aceste refrene şi ar fi păcat să le dăm uitării, doar pentru că acum e la modă altceva. Am fost onorat să văd o sală plină şi să descopăr un public avid după muzica noastră românească. Rememorăm creaţia unor titani precum George Grigoriu, Florin Bogardo, Horia Moculescu, Jolt Kerestely, Ionel Tudor, Ion Cristinoiu, Vasile Veselovski, Temistocle Popa şi mulţi alţii”, a declarat Fuego.

Pe de alta parte, Paul Surugiu pleaca în turneu şi în luna decembrie, cu spectacolul de colinde şi cântece de Crăciun – „SCRISOARE DE DECEMBRIE”, de pe 4 pe 25 decembrie.