scrollscroll

Paul Surugiu – Fuego, alaturi de echipa sa, formata din minunatul compozitor si artist, Vlad Cretu, fotograful Ana Maria Halalai si jurnalistul Narcis Avadanei, va prezinta show-ul de radio “GRAMOFON” de luni pana vineri de la ora 19:00, la NAȚIONAL FM.

„GRAMOFON” este un magazin interactiv de calitate, mai aproape de arta romaneasca, cu numeroase surprize, cu invitati, interviuri captivante, lucruri interesante, poezie si povesti, fapte si oameni pe care nu-i stiati, pasiuni si cultura. Toate acestea alaturi de muzica romaneasca de calitate de ieri pana azi, din toate genurile.

GRAMOFONUL e un pariu, un loc în care n-avem reguli, n-avem interese, n-avem separatisme și nici nu ne pasă de curente și preferințe, dorindu-ne să vă aducem mai aproape arta românească, bucurându-ne împreună de valori, momente, omagii, invitați speciali, gânduri și inspirații!

PARTENERII EMISIUNII:

HOTEL CRISTAL DIN CAP AURORA, TRICOTTON JUNIOR PANCIU, PRODUSELE BONEO HUȘI, MOBILA ARDUDANA, COFETĂRIA CLAUS, GRAMOFON WINE

                  

Gramofon – Sezonul 2

[useyourdrive dir=”1kEdmZHa5LBaRMBNipKeZ_e81bs7ZcKuj” account=”103103525990456762961″ mode=”audio” viewrole=”administrator|author|contributor|editor|subscriber|guest” sortorder=”desc” downloadrole=”all” filedate=”0″]