scrollscroll

Muzica - Video

„Din copilărie, de când cântam acasă, deşi eram doar un prunc, mi-am dat seama că vo­cea mea face o impresie aparte, li­niş­teşte cumva, transmite emoţie. Secretul stă în felul sincer de a transmite mesaje uşoare, des­pre un moment special din viaţa noastră, ce vine o dată pe an şi are puterea să ne bucure.

În rest, am mizat mult pe text, pe felul în care pot oferi o idee îmbrăcată în su­ne­te sim­ple. Când apare rutina în ceea ce faci, înseamnă că tot ce ai construit s-a dus pe apa Sâmbetei, pentru că nu mai poţi să transmiţi emoţie. În cazul meu, deşi s-au adunat mulţi ani de când cânt, automa­tis­mul nu a apărut.

Muzica e şi azi limbajul pe care îl stăpânesc cel mai bine, posibilitatea mea de a mă exprima deplin. Râd şi plâng pe scenă şi transform fiecare concert într-o mare sărbătoare a sufletului. Când cânt, am tot ce vreau. Iar dacă la asta se ada­ugă şi un minimum de apreciere şi de reacţie din par­tea oamenilor, sunt cel mai fericit.”

Paul Surugiu – Fuego

VideoAlbume Recente

Video

<ul><!-- [et_pb_line_break_holder] --><li id="vf-all" class="vf-current">Toate</li><!-- [et_pb_line_break_holder] --><li id="vf-pop">Pop</li><!-- [et_pb_line_break_holder] --><li id="vf-etno">Etno şi folclor</li><!-- [et_pb_line_break_holder] --><li id="vf-colinde">Colinde</li><!-- [et_pb_line_break_holder] --><li id="vf-aparitii">Apariţii TV - Interviuri</li><!-- [et_pb_line_break_holder] --></ul>

Antena 1

Aparitii

Click TV

Aparitii

„Teo show”

Aparitii

TVR Iaşi

Aparitii

<span class="close-video"></span><span class="loading-video"></span><div class="et_pb_video_box"><iframe src="https://youtube.com/embed/CG34DKOLPhE" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe></div>