scrollscroll

Permanent când îl cauți pe Fuego, el este pe drumuri, de la un concert la altul, pe la emisiuni, în turneu sau cu vernisaje prin țară. Și uite în felul acesta, artist independent, Fuego arată că se poate să ai succes, cu săli pline prin țară, de mai multe ori pe an, fără a fi în prim-planul comercialului. Recent, interpretul a încheiat ce-a de a doua parte a turneului „TU EȘTI PRIMĂVARA MEA”, un semnal de alarmă pe care-l trage cu privire la muzica ușoară românească, un omagiu adus acestui gen, cu șlagăre de neuitat și cu rememorări spectaculoase, până la duete cu Aurelian Andreescu și Mihaela Runceanu, punți peste timp.

Spectacolul a făcut mare succes prin țară, având gala la finalul lui martie la Teatrul Național, ceea ce a făcut ca în luna mai, la cererea publicului, spectacolul să ajungă în alte 20 de orașe. Se pare că oamenii sunt doritori de frumos, de melodicitate, pe piese pe care le știu și le fredonează, iar alții le descoperă. Fuego le-a avut alături pe marile dive ale anilor 80-90, Stela Enache și Marina Florea, spumoase și tonice, cu cântece de neuitat. Toți trei promit surprize și pentru toamnă, mai multe melodii, un nou turneu, concepte noi și o reinventare a marelui “Trio Grigoriu”, ei fiind lansați de marele compozitor George Grigoriu, în perioade diferite.

Fuego este și pictor, iar recent a avut un nou vernisaj special la Brașov, acolo unde a prezentat colecția „CHEMAREA DRAGOSTEI”, 30 de tablouri unice, unele fiind înrămate în foiță de aur. Evenimentul a fost o super reușită, Fuego sprijinind din vânzarea tablourilor 6 tineri talentați, soliști și instrumentiști, oferind și două premii de execelență – actriței Virginia Itta Marcu și profesoarei Mara Trofin. Și chiar dacă vine vara, iar Paul este un dușman la propriu al acestui anotimp, stând mai mereu în casă, cu jaluzele trase, el nu renunță la suprize.

În fiecare duminică îl vedeți la emisiunea sa, pe Favorit TV, de la ora 20.00, iar săptămânile viitoare vine cu două super premiere. Prima muzicală, un single nou, de vară, cu sound modern și cu o atitudine fresh, numai bun pentru serile călduroase. Iar cea de a doua este o nouă prezentare în spațiul virtual. Chiar dacă îl găsiți zilnic cu povești pe Facebook, pe pagina de artist Paul Surugiu-Fuego Official, el și-a făcut un nou site – https://paulsurugiu-fuego.ro – pe care-l veți putea admira începând de zilele ce vin. De asemenea, și site-ul ART BY FUEGO, proiectul său de artă, va avea o nouă formă, mult mai accesibilă și mai primitoare!

„Îmi place să vin cu noutăți! E o provocare să rezist, să mă mențin, să arăt tuturor că nu-și pun degeaba speranțele în mine! Sunt fericit că oamenii vin să mă vadă la sala de spectacol, iar pentru ei voi cânta mereu, voi avea mesaje noi și voi face fix ce stiu eu mai bine! Chiar dacă genul meu nu-i pe placul tuturor, sunt sigur că la un moment dat vor înteșege toti că trendurile se duc, iar muzica ușoară rămâne!” (Paul Surugiu-Fuego)