scrollscroll

E de notorietate pasiunea lui Fuego pentru pictură. Artistul pictează în timpul liber, iar din comercializarea operelor ajută marii artiștii aflați la nevoie, dar și tineri extrem de talentați, investind în viitorul lor. Până în prezent, prin proiectul ART BY FUEGO, interpretul a sprijinit peste 150 de talente, încercând totodată să-i promoveze, să povestească despre ei, să-i ajute la început de carieră, pentru a avea un start cum se cuvine, mai ales că el nu a avut parte în tinerețe de un astfel de ajutor, fiindu-i extrem de greu în anii studenției, când făcea naveta Turda-București, pentru ore de canto cu George Grigoriu și cursuri la Facultatea de Actorie, pe care a absolvit-o.

Iată că acum Paul surprinde cu o noutate. Operele sale vor fi prezentate în rame cu foiță de aur, din lemn de cea mai bună calitate, pin, în diverse modele. Ramele poartă semnătura renumitului designer Davide Sartori, din Italia, ce a mostenit talentul si experienta familiei in domeniul inramarilor, a extins-o si a ridicat-o la rang de artă, și sunt importate în România prin Holistic Management SRL.

Mai mult decât atât, aceste rame învelite în aur sunt lucrate manual, iar durabilitatea lor este îndelungată. Vă arătăm în exclusivitate primul astfel de tablou, dintr-o serie mai lungă, pe care Fuego îl va prezenta joi, de la ora 19.00, la Brașov, la cea de a douăsprezecea expoziție de pictură, un bal al artelor, cu invitați speciali, denumit „CHEMAREA DRAGOSTEI”. La Brașov, Fuego va sprijini mai mulți tineri muzicieni și pictori, va premia cu trofee de excelență pentru întreaga carieră mai multe personalități brașovene, iar alături de invitații speciali va cânta cele mai frumoase melodii, de ieri până azi. Iată ce declară artistul în exclusivitate pentru CANCAN:

„Am ales să-mi definesc altfel tablourile, trecând la un alt nivel! Operele mele spun povești, iar aceste rame le scot în evidență. Încerc să pun pe pânză trăire, viziune și emoție, iar aceasta e cea mai bună formă a mea de relaxare după concertele stresante și programul încărcat, astfel că știu că pot îmbina utilul cu plăcutul. Și sunt fericit că pot ajuta copii plini de talent, să viseze, să zboare, să se simtă apreciați pentru ceea ce fac!”, a declarat îndrăgitul artist în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România.