scrollscroll

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la lansarea artistului care de ani buni e o forță artistică. Face spectacole impresionante sold-out, la cele mai importante săli din România și Republica Moldova, face televiziune, radio, scoate piese pe bandă rulantă, este iubit, pictează, joacă, scrie și e un creator de emoții. Iar cine mai are dubii de capacitatea sa de a face show de anvergură, poate veni să-l vadă și atunci va înțelege de ce Fuego este unul dintre artiștii de top ai acestei țări, capabil de face spectacol din orice, inventiv, talentat și plin de spontaneitate!

Acești 30 de ani de carieră vor fi celebrați în cadrul show-ului unic ”30”, care va avea loc pe 30 noiembrie 2023, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București. Fuego promite o explozie de simțire, de energie, cu cele mai frumoase cântece ale sale, reinterpretate și reorchestrate. Un concert 100% live, alături de ANGRY BAND din Basarabia, în formulă extinsă, dar și de invitați speciali, care vor veni să-i fie aproape, să cânte, să joace și să fie parte a acestui eveniment de marcă. Va fi un spectacol vizual aparte, cu sceno-tehnică uimitoare și multe surprize la care nimeni nu se așteaptă, ipostaze inedite și bucuria unui om care trudește de 30 de ani să facă performanță. Nu vor lipsi șlagărele celebre, piesele noi, dansul, dar nici emoția care-l caracterizează prin piesele de suflet. Va fi o sărbătoare de la care-i păcat să lipsiți!

Pornit de la Turda, Paul Surugiu-Fuego a străbătut viața până acum la clasa întâi, dovedind că se poate urca de jos, având succes, fiind iubit de publicul larg. Actor, muzician, compozitor, editorialist, om de televiziune, pictor, pe toate acestea le face și le face bine, dovedind că este un spirit complex, căruia nu îi este teamă să experimenteze și să-și demonstreze lui în primul rând, că se poate. A evoluat armonios, a adunat nenumărate performanțe și a devenit unul dintre artiștii puternici, care face show-uri la Sala Palatului.

Are nenumărate premii la activ, cea mai importantă distincție fiind cea de ”ARTIST AL POPORULUI REPUBLICII MOLDOVA”, primită în 2012! Deși e încă foarte tânăr, a făcut multe, poate mult mai multe decât ar face alții în mai multe vieți, de la duete inedite la piese, proiecte spectaculoase și turnee impresionante. Are peste 600 de piese în repertoriu, trei discuri de platină și cinci de aur pentru vânzări și duete cu cei mai mari artiști români. A făcut tot ce si-a propus și nu a arătat nici jumătate din câte poate oferi.

A trudit cu sânge, a dat din coate, i-a păsat, a avut voință și răbdare și și-a respectat întotdeauna colegii și înaintașii. S-a desfășurat pe mai multe capitole artistice, iar în urmă rămâne muzica sa, de mai multe genuri, rămân emisiuni de colecție, picturi speciale, editoriale și spectacole pe care sigur oamenii și le vor aminti. Are ”DRAG DE ROMÂNIA LUI si nu doar demonstrativ, ci prin fiecare acțiune întreprinsă, prin lupta sa pentru promovarea corectă a artei românești, prin dragul de lucrul făcut cu simț de răspundere, de calitate și prin emisiunea pe care o realizează de cinci ani la TVR 2 și la TVR Moldova – ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Acesta-i el, tânărul din Turda ajuns azi vedetă, un adevărat fenomen, un artist complet! Alături de bandul sau, aplauze pentru PAUL SURUGIU FUEGO!

BILETE PUTEȚI ACHIZIȚIONA DE AICI – https://proticket.ro/ticketsys-event/paul-surugiu-fuego-la-sala-palatului/

SITE OFICIAL – https://paulsurugiu-fuego.ro/

SITE DE ARTĂ – https://artbyfuego.ro/

INSTAGRAM OFICIAL – https://www.instagram.com/paulsurugiufuego/

FACEBOOK OFICIAL – https://www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial/

YOUTUBE OFICIAL – https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig/featured?view_as=subscriber

DRAG DE ROMANIA MEA – https://www.facebook.com/dragderomaniamea/

ART BY FUEGO – https://www.facebook.com/artbyfuego/

FAMILIA FAVORIT – https://www.facebook.com/familiafavorit/