scrollscroll

Fuego și-a reprogramat concertul de la Sala Palatului pentru data de 10 octombrie!

Pandemia ne dă tuturor bătăi de cap majore. Trebuie să înțelegem cu toții că avem nevoie să fim împreună, puternici și să încercăm să ne dăm seama că ziua de mâine nu are o certitudine, dar în același timp nu poți elimina puterea de-a visa și lucrurile deja realizate. Astfel că e greu să poți preconiza cu exactitate ce se va întâmplă și încotro se va îndrepta lumea, care-a stat azi pe loc, dar care își va reveni. Și desigur, puterea muzicii este cea care o ajută.

După cum bine știți, concertul extraordinar pop simfonic al lui Paul Surugiu-Fuego de la Sala Palatului din București , ar fi trebuit să aibă loc pe 22 martie. El a fost reprogramat pentru 7 iunie, dar din nefericire, nici acum nu poate fi realizat. Astfel, noua dată, din toamnă, atunci când sperăm să ajungem la normal, este de 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. Biletele deja achiziționate rămân valabile, fără absolut nici o problemă! Producția se anunță a fi una impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind minuțios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm în realizare, partituri, ținute, concept, scenariu, promovare.

Este vorba despre un concert pop simfonic grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el, cu sonorități majore, cu numeroase momente speciale, mai ales că acum, după pandemie, a pregătit noi și noi surprize. Celebrele sale piese, melodii de colecție, cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase.

Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!

Nu mi-am imaginat vreodată că vom trăi asta. Nici în visele mele urâte nu vedeam o lume îngrădită, fără libertate, cu nevoi, cu o mască a fricii și cu numeroase nesiguranțe. Dar cumva viața ni le arată pe toate. Da, am reprogramat concertul meu simfonic de la Sala Palatului din București,  pe 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. Vreau să stați liniștiți și să știți că biletele rămân valabile și că vă pregătesc ceva grandios, mai ales că acesta este visul meu special în care am investit timp, idei, bani, realizându-i multe dintre componente – orchestrații, concept, scenografie și multe altele!

Situația a fost a fost și este complicată. În martie ar fi trebuit să concertez la Sala Palatului din București, pe 22 martie. Primele măsuri m-au făcut să amân concertul, deși sold out și în linie dreaptă cu realizarea lui, pentru 7 iunie. Se pare că pandemia se joacă cu noi și nu pot fi pe scenă nici atunci, astfel că am reprogramat pentru data de 10 octombrie. Îmi doresc să fim bine, să ne revenim, să încercăm să învățăm câte ceva și să ne dăm seama că muzica ne poate salva! Vreau să-mi fiți alături și să mă susțineți! Împreună, vom depăși toată nebunia!” (Paul Surugiu-Fuego)

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, editorialist, având un editorial săptămânal în revista TAIFASURI, a cărui director onorific este, dar și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00, precum și om de radio, având zilnic, din 11 mai 2020, emisiunea “GRAMOFON” la NAȚIONAL FM. Nu ratați așadar, evenimentul primăverii, o seară a muzicii de calitate, cu accente simfonice și cu nenumărate momente care vă vor surprinde!

BILETELE RĂMÂN VALABILE!