scrollscroll

Creația polivalentului Paul Surugiu-Fuego nu se gustă doar prin simțuri, muzical ori sub formă artistico-plastică. Mai nou, rod al unei inedite inițiative, crâmpeie din născocirea sa artistică se vor purta ca accesoriu, sub forma unei colecții de eșarfe de o calitate premium, inspirate din picturile solistului.

Lucrările solistului au inspirat o inedită colecție de eșarfe intitulată ”La vie est belle”, premieră în zona fashion-ului autohton, serie limitată de accesorii vestimentare lansată, nu de un designer în scop comercial, ci de o respectabilă asociație culturală- ”Regal D’Art”- care vine în sprijinul publicului fidel, ce respectă munca creativă a popularului artist cu origini ardelene. Colecția de eșarfe ”La vie est belle” se concentrează pe evidențierea lucrărilor florare semnate de Paul Surugiu-Fuego de ce nu, în cadrul modei românești și internaționale, pachete realizate la o calitate superioară, din mătase superioară și livrate în ambalaje de lux, condiții excepționale de care ar fi invidioși mulți artiști români.

”Eșarfele sunt făcute din mătase italiană, cu dimensiuni generoase (120/120cm) și redau delicatețea și candoarea florilor din tablourile semnate de Paul Surugiu. Acesta înobilează orice ținută și sunt ambalate în hârtie de mătase, livrate în cutii catifelate, personalizate, ce au un aer regal”, prezintă membrii asociației culturale reinventarea acestui accesoriu etern, eșarfa, element din ecuația modei ce se remarcă prin eleganța perenă.

”Proiectul face parte din programul ”Art by Fuego”, este dedicat comunității nobile (public fidel, prieteni și parteneri în proiectele artistului) și vine cu un plus, o originală colecție de carți poștale, editate în condiții extraordinare, parcă purtând parfumul unei epoci trecute, de asemenea printate cu tablourile florare ale lui Paul Surugiu-Fuego și sprijină, prin veniturile generate, mari valori ale scenei ce se află astăzi în dificultate și tineri talentați”, adaugă reprezentanții aceleiași asociații culturale condusă de Lili Bobu, organizație al cărei portofoliu cuprinde colecția de cărți poștale ”Grigore Vieru-verbul din lumină!”, colecția ”La belle epoque” o poveste despre misterele Bucureștilor după tablorui realizate de pictorul Doru Cristian Deliu și concerte eveniment cu artisti precum Tudor Gheorghe, Eugen Doga și Paul Surugiu-Fuego.